นศ.เกษตร รับรางวัล “ The best oral presentation award

05/10/2561 [view:118]

นางสาวปนัดดา บัวบาน นักศึกษาบัณฑิตศึกษา คณะเกษตรศาสตร์ มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ ได้รับรางวัล “ The best oral presentation award ” ในหัวข้อ Pollination Efficiency of Persea americana cvs. Hass and Buccaneer by European Honey Bee and Asiatic Honey Bee in Chiang Mai Province ในงานประชุม International Institute of Engineering and researcher [IIER] เมื่อวันที่ 22 กันยายน 2561 ณ โรงแรมดวงตะวัน เชียงใหม่

Copyright © 2018 Chiang Mai University, All rights reserved.